فتواي مفتي سعودي در تخريب گلدسته‌هاي عسگريين(ع) نقش داشته است

(زمان خواندن: 2 - 3 دقیقه)

يك پايگاه اينترنتي از نقش فتواي اخير "بن جِبرين" از مفتي‌هاي برجسته سعودي مبني بر ضرورت تخريب اماكن مقدس شيعيان در انهدام گلدسته‌هاي حرم عسگريين(ع) خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، پايگاه اينترنتي "هجر" اعلام كرد: اين فتوا كه چند ماه پيش در پايگاه اطلاع‌رساني شخصي بن‌جبرين منتشر شده بود تأثير زيادي بر پيروان وهابي وي بر جاي گذاشت و باعث شد تروريست‌هاي وهابي عراق با تأثيرپذيري از اين فتوا براي تخريب اين اماكن مقدس برنامه‌ريزي كنند.
وي پيش از اين نيز با تأييد انهدام حرم شريف امامين عسكريين(ع) در سامرا به دست تروريست‌هاي وهابي و شرعي‌ناميدن اين اقدام، از اين جنايت تمجيد كرده و حرم امام هادي(ع) و امام حسن عسكري(ع) را "بت شيعيان" خوانده بود.
اين گزارش مي‌افزايد: آيت‌الله "محمد هادي مدرسي" از روحانيون برجسته عراقي، ديروز با اشاره به اخبار منتشر شده مبني بر احتمال حمله وهابي‌هاي تكفيري به حرمين اميرالمؤمنين امام علي(ع) در نجف اشرف و امام حسين(ع) در كربلاي معلا، به مقامات مسؤول هشدار داده و خواستار هشياري شيعيان شده بود.
"بن جبرين" كه پس از "عبدالرحمن البراك" دومين مرجع ديني وهابي‌ها در جهان به شمار مي‌رود و پيش از اين از اعضاي بلندپايه شوراي افتاي دولتي عربستان‌سعودي بوده است، سال گذشته با صدور فتوايي، خواستار انهدام تمامي اماكن مقدسه شيعيان شده بود.
وي كه خبرها و ديدارهايش توسط خبرگزاري رسمي عربستان‌سعودي (واس) و با پشتيباني مالي وزارت امور اسلامي اين كشور پوشش داده مي‌شود، مدعي شده بود: نبايد اين بناها را به خاطر زيبايي هنري آنها جزء ميراث اسلامي و جزء اماكن اسلامي به شمار آورد زيرا اگرچه اين ساختمان‌ها در كشورهاي اسلامي است اما شرع چنين بناهايي را قبول ندارد و اسلام دستور نابودي آنها را داده است.
بن‌جبرين افزوده بود: البته تدريس جوانب مربوط به اين بناها از لحاظ علمي و توصيف آنها و زمان ساخت و تخريب اين اماكن از لحاظ شرعي اشكالي ندارد اما بايد تدريس آنها هم معطوف به پرهيز از اين قبيل بناها باشد تا دانشجويان از اين طريق، با علت ساخت و تخريب آنها آشنا شوند.
اين روحاني وهابي در سال 1991، بيانيه مشهوري صادر كرده بود كه بر اساس آن، درخواست كمك از آمريكا براي طرد نيروهاي عراقي از كويت مجاز شمرده شد.
وي همواره در بيانيه‌هايش، برگزاري عزاداري در روز عاشورا و جشن‌گرفتن عيد غديرخم را بدعت‌هاي شيعي ذكر و آنان را متهم به فحاشي عليه اصحاب پيامبر(ص) كرده است.
اين در حالي است كه مراجع تقليد، كارشناسان مسلمان، مقامات و سازمان‌هاي اسلامي همواره درباره اختلاف و تفرقه‌افكني بين شيعيان و اهل‌سنت هشدار داده و اين اقدامات را در راستاي سياست‌هاي دشمنان اسلام از جمله آمريكا و رژيم صهيونيستي ارزيابي مي‌كنند.
وهابيت دو قرن پيش، همزمان با پيدايش جريان بابي‌گري در ايران و مذهب قادياني در پاكستان، با تشويق انگليسي‌ها سر برآورد و اين در حالي است كه فتاوي روحانيان وهابي سعودي، همواره با ريشخند ساير مذاهب سني و اهل‌تسنن اصيل مواجه مي‌شود.
بن‌جبرين كه داراي مدرك دكترا نيز هست از سال‌ها پيش به دعوت شيخ بن‌باز، استاد خود و مقامات سعودي، در رياض، پايتخت اين كشور سكونت دارد.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مؤسسه جهانی سبطین علیهما السلام

loading...
اخبار مؤسسه
فروشگاه
درباره مؤسسه
کلام جاودان - اهل بیت علیهم السلام
آرشیو صوت - ادعیه و زیارات عقائد - تشیع

@sibtayn_fa





مطالب ارسالی به واتس اپ
loading...
آخرین
مولودی
سخنرانی
تصویر

روزشمارتاریخ اسلام

1 ذی قعده

١ـ ولادت با سعادت حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها)٢ـ مرگ اشعث بن قیس٣ـ وقوع جنگ بدر صغری ١ـ...


ادامه ...

11 ذی قعده

میلاد با سعادت حضرت ثامن الحجج، امام علی بن موسی الرضا (علیهما السلام) روز یازدهم ذیقعده سال ١٤٨...


ادامه ...

15 ذی قعده

كشتار وسیع بازماندگان بنی امیه توسط بنی عباس در پانزدهم ذیقعده سال ١٣٢ هـ.ق ، بعد از قیام...


ادامه ...

17 ذی قعده

تبعید حضرت موسی بن جعفر (علیهما السلام) از مدینه به عراق در هفدهم ذیقعده سال ١٧٩ هـ .ق....


ادامه ...

23 ذی قعده

وقوع غزوه بنی قریظه در بیست و سوم ذیقعده سال پنجم هـ .ق. غزوه بنی قریظه به فرماندهی...


ادامه ...

25 ذی قعده

١ـ روز دَحوالارض٢ـ حركت رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) از مدینه به قصد حجه...


ادامه ...

30 ذی قعده

شهادت امام جواد (علیه السلام) در روز سی ام ذی‌قعده سال ٢٢٠ هـ .ق. شهادت نهمین پیشوای شیعیان...


ادامه ...
0123456

انتشارات مؤسسه جهانی سبطين عليهما السلام
  1. دستاوردهای مؤسسه
  2. سخنرانی
  3. مداحی
  4. کلیپ های تولیدی مؤسسه

سلام ، برای ارسال سؤال خود و یا صحبت با کارشناس سایت بر روی نام کارشناس کلیک و یا برای ارسال ایمیل به نشانی زیر کلیک کنید[email protected]

تماس با ما
Close and go back to page