تروريسم آمرين به معروف!

(زمان خواندن: 4 - 7 دقیقه)

حالا ديگر هيچ فرد مسلماني از خادم الحرمين رضايت ندارد. در مدينه؛ شهر پيامبر (صلّي ا... عليه و آله) به ناموس شيعه اهانت شد، چادر از سر زنان برداشتند... و توسط اعضاي هيئت امر به معروف(!) از اين صحنه ها تصوير برداي شد...

انجا به افراد سالخورده نيز اهانت شد و عمامه از سر روحانيون بر روي زمين افتاد و پايمال شد و سپس هدف سنگ و ضربات باطوم قرار گرفتند، به همراه آنان جواناني هم بودند كه كمتر از هفده سال داشتند، آنها با ضربات چاقو و شليك اسلحه مورد استقبال وهابيت قرار گرفتند.
آنچه در بقيع اتفاق افتاد اين بود كه؛ عدّه اي از مؤمنين بي دفاع كه به قصد زيارت پيامبر(ص) به مدينه آمده بودند از زيارت منع شدند، آنها بر اتمام واجبات ديني شان اصرار كردند و به همين خاطر مورد آزار و اذيّت قرار گرفتند، تا جايي كه بعضي شهيد و برخي ديگر مجروح و روانه بيمارستان شدند و زنان را آنچنان كتك زدند كه بيهوش، در كنار بقيع به خاك و خون غلتيدند...
آري، جهانيان با مشاهده گوشه اي از اين جنايات معناي امر به معروف و نهي از منكر وهابيت(!) را به خوبي درك كردند.
به گزارش «سلام شيعه» به نقل از روزنامه كويتي «الدّار» دكتر توفيق السيف (تحليلگر مسائل سياسي) در پاسخ به سوالات خبرنگار اين روزنامه مبني بر وقايع مدينه گفت: حقيقت اين است كه زائران شيعه حرم نبوي طبق اعتقادات خود در صحن خارجي دعاهاي خاصّ زيارت پيامبر(ص) را مي خوانند، ولي از سال گذشته از اين كار منع شدند، همانطور كه قبلاً از وارد كردن جنازه هايشان به داخل صحن براي اداي نماز بر آنها منع شده بودند، مسئله جديد در اين سال اين بود كه توسّط اعضاي هيئت امر به معروف از زنان شيعيان تصوير برداري شد، كه زائرين به اين كار اعتراض كردند، زيرا تصوير برداري از زنان عيب است. سپس اعضاي اين هيئت با عباراتي از قبيل: شما مشركيد، شما كافريد، شما بدعتگزايد، شما رافضي هستيد... و ديگر عبارات و اصطلاحات تكفيري با آنها برخورد كردند، اين اتفاقات طبيعتاً منجر به نزاع و كشمكش و زد و خورد بين آنها گرديد.
دكتر السيف ادامه مي دهد: موضوع تا اينجا تقريباً پايان پذيرفت، ولي اعضاي آن هيئت، ضرب و شتم و اهانت به مردم را ادامه دادند و اين باعث شد كه مؤمنان به عنوان اعتراض، در مقابل دفتر هيئت امر به معروف تجمّع نمايند.
وي ادامه داد: سپس در روز بعد افراد زيادي از سلفيون تند رو با لباس شخصي و سنگ و باطوم به دست در صحن حرم پيامبر(ص) حاضر شدند (همه مي دانند كه در صحن پيامبر(ص) سنگ پيدا نمي شود) و شروع به ضرب وشتم شيعيان كردند و با كلماتي زشت و با فحش و ناسزا به آنها اهانت كردند، وقتي كه باطومها بر سر شيعيان شكسته شد! دسته جاروها را از دست جاروكشان گرفتند و به انجام وظيفه شان پرداختند! حتّي آنها آمبولانسها را از قبل آماده كرده بودند تا اگر فردي از سلفيون زخمي شد آن را به بيمارستان انتقال دهند، ضرب و شتم مسلمين كه بعضي از آنها از اهل سنّت بودند، تا رسيدن به خانه هايشان ادامه داشت. دكتر السيف مي گويد: آنها حتّي با هفت تير به روي شيعيان شليك كردند و صفوف نمازگزاران را بر هم زدند، از جمله شيخ محمد الحويري به همراه زنان و كودكانش مورد اهانت شديد واقع شدند و به بيمارستان انتقال يافتند.
وي در جواب به سؤالي درباره دلايل اصلي بروز اين حادثه گفت: اصل مسأله برمي گردد به وجود خفقان شديد در كشور سعودي. در الاحساء و مدينه منوّره قوانين حكومتي بسيار سخت گيرانه و تبعيض آميزي بر عليه شيعيان اعمال مي شود، هيئت كبار علماي سعودي ظاهراً مورد اصلاحات قرار گرفت، وليكن حتّي يك نماينده از شيعيان در آن راه نيافت، در حالي كه يك نماينده از مذهب مالكي، يكي از شافعي، و يكي از حنفي به آن راه يافتند، آنها حتي به انتخاب نماينده شافعي به خاطر نزديكي مذهب شافعي به شيعيان اعتراض كردند!
اين چه عدالتي است كه مالكي هايي كه تعدادشان به 250 هزار نفر هم نمي رسد و حنفي هايي كه بيش از صد خانوار هم نمي شوند، داراي نماينده باشند، اما شيعياني كه بيش از 20 درصد ساكنان مملكت سعودي را تشكيل مي دهند، هيچ نماينده اي در مناصب سياسي نداشته باشند؟! و تنها پنج نفر از مجلس شورايي كه 170 عضو دارد، از شيعيان هستند كه يكي از آنها هم اسماعيلي است، در حالي كه اگر شيعيان 10 ميليون نفر هم بودند، بايد 17 كرسي مي داشتند.
وي ادامه داد؛ اگر اوضاع به همين منوال ادامه يابد، كشور سعودي در آينده نزديك دچار تحولات مهمي خواهد گرديد. ما بارها با مسؤلان حكومتي ديدار كرده ايم، امّا متأسفانه هيچ توفيقي حاصل نشد، فقط مشتي سخنان رنگين و وعده و وعيدهاي توخالي شنيديم، و عملاً هيچ اقدامي صورت نگرفت.
ما به تمام آزادي خواهان اعلام مي كنيم كه بايد مبارزه كنيم و تمام تلاشمان را به كار گيريم. اگر در مورد سياست برخورد با شيعيان مشكلات حل نشود، اوضاع به حتم به حدّ انفجار پيش خواهد رفت. ما به تمام مسؤلان گفته ايم كه نمي خواهيم اوضاع بحراني تر و وخيم تر از اين شود، بلكه ما خواستار همزيستي مسالمت آميز و ثبات و امنيت و صيانت از كور هستيم. ما خواستار مساوات در كليّه امور شهروندان سعودي هستيم، نه بيشتر، چرا نبايد همانند ساير افراد وطن با ما برخورد شود، و نه به عنوان شهروند درجه دوم.
دكتر السيف در پاسخ به اين سوال كه؛ آيا ممكن است مسؤلان سعودي شيعيان را به عنوان اتباع خارجي حساب كنند گفت:
ما به كرّات از مسؤلان خواسته ايم كه در اين امر تجديد نظر كنند. به آنها گفته ايم كه اگر دولت به شيعيان اعتماد نكند، مسأله غير قابل حلّ خواهد گرديد، ما تأكيد مي كنيم كه مسلمانان شيعه سعودي هيچ وابستگي سياسي نسبت به افراد خارج از وطن خودشان ندارند حال اگر دولت راه حلهايي براي اين مسئله دارد، ما براي شنيدن راه‌حلهاي آنها آمادگي كامل داريم، ولي تاكنون هيچ راه‌حلّي مطرح نشده است، فقط شعار داده اند. ما براي كمك به تثبيت دوستي با هموطنانمان و استقرار امنيت در كشور كاملاً آماده هستيم.
دكتر السيف مي افزايد: به هيچ نحو ثابت نشده كه شيعيان بر عليه ‌دولت اقدامي كرده باشد.
اين روزنامه همچنين در مطلب ديگري به نقل از شيخ حسن صفّار مي نويسد: چشم پوشي حكومت در قبال اعمال وقيحانه هيئت امر به معروف و نهي از منكر بخشودني نيست، و اين؛ حق شيعه است كه از پادشاه سعودي بخواهد تا در برابر اين اقدامات كه آخرين مورد آن، تعرّض به زائران شيعه القطيف و الاحساء و هتك حرمت آنان در جوار آن بقاع مقدّسه بود، چاره اي بيانديشد و دستگير شدگان را آزاد نمايد، صفّار همچنين از اقدامات متعصّبانه و اهانتهاي هيئت امر به معروف نسبت به زائران شيعه انتقاد كرد و خواستار مجازات عاملان اين حادثه گرديد، وي همچنين از شكنجه و ايراد اتهام به دستگير شدگان و در مقابل تبرئه ضاربان ابراز نگراني نمود و اشاره كرد كه؛ رفتار هيئت امر به معروف با ميهمانان زائر رسول ا... (صلّي ا... عليه و آله) و عاشقان بقيع و مقابر شهداي احد با اخلاق اسلامي و حقوق بشر و اظهارات پادشاه سعودي در خصوص گفتگوي ملّي و اسلامي و گفتگوي اديان ، هيچ مطابقتي ندارد.
از سوي ديگر يكي از فعالين سياسي در القطيف به نام محمد باقر النمر چنين گفت: حوادث بقيع صدمه اي دردناك براي عموم ملت سعودي و بخصوص شيعه بود، زيرا اين حوادث تنها بعد از گذشت چند روز از اعلام اصلاحات خادم الحرمين الشريفين (ملك عبدا... بن عبدالعزيز) انجام گرفت، اصلاحاتي كه مؤسسات ديني و از جمله هيئت امر به معروف را نيز شامل مي شد، ملّت سعودي طي سالهاي اخير در شرايط خفقان آوري به سر برده اند، شيعيان سعودي شهروند سعودي بوده و هستند و وابسته به وطن و سرزميني كه در آن به دنيا آمده و رشد كرده اند، خواهند بود.
وي همچنين خواستار توقف حملات تبليغاتي بر ضدّ شيعيان و مشاركت دادن شيعيان در حيات سياسي و پرداختن به مسائل و مشكلاتشان به خصوص در القطيف و الاحساء گرديد.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مؤسسه جهانی سبطین علیهما السلام

loading...
اخبار مؤسسه
فروشگاه
درباره مؤسسه
کلام جاودان - اهل بیت علیهم السلام
آرشیو صوت - ادعیه و زیارات عقائد - تشیع

@sibtayn_fa@sibtayn_fa





مطالب ارسالی به واتس اپ
loading...
آخرین
مولودی
سخنرانی
تصویر

روزشمارتاریخ اسلام

1 ذی قعده

١ـ ولادت با سعادت حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها)٢ـ مرگ اشعث بن قیس٣ـ وقوع جنگ بدر صغری ١ـ...


ادامه ...

11 ذی قعده

میلاد با سعادت حضرت ثامن الحجج، امام علی بن موسی الرضا (علیهما السلام) روز یازدهم ذیقعده سال ١٤٨...


ادامه ...

15 ذی قعده

كشتار وسیع بازماندگان بنی امیه توسط بنی عباس در پانزدهم ذیقعده سال ١٣٢ هـ.ق ، بعد از قیام...


ادامه ...

17 ذی قعده

تبعید حضرت موسی بن جعفر (علیهما السلام) از مدینه به عراق در هفدهم ذیقعده سال ١٧٩ هـ .ق....


ادامه ...

23 ذی قعده

وقوع غزوه بنی قریظه در بیست و سوم ذیقعده سال پنجم هـ .ق. غزوه بنی قریظه به فرماندهی...


ادامه ...

25 ذی قعده

١ـ روز دَحوالارض٢ـ حركت رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) از مدینه به قصد حجه...


ادامه ...

30 ذی قعده

شهادت امام جواد (علیه السلام) در روز سی ام ذی‌قعده سال ٢٢٠ هـ .ق. شهادت نهمین پیشوای شیعیان...


ادامه ...
0123456

انتشارات مؤسسه جهانی سبطين عليهما السلام
  1. دستاوردهای مؤسسه
  2. سخنرانی
  3. مداحی
  4. کلیپ های تولیدی مؤسسه

سلام ، برای ارسال سؤال خود و یا صحبت با کارشناس سایت بر روی نام کارشناس کلیک و یا برای ارسال ایمیل به نشانی زیر کلیک کنید[email protected]

تماس با ما
Close and go back to page