به مناسبت سالروز شهادت بی بی دو عالم , حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها دسته عزاداری و سوگواری با
ادامه خبر... اختلاف نظرهای شیعه و سنی در باره ی وقایع بعد از رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم غیر قابل انکار است؛
شیعه محکوم به جانب داری و اهل سنت محکوم به انکار وقایع تاریخی است؛در این ویدیو به نظرات چند تن از محققان بزرگ غربی پرداخته میشود و ندانستنی هایی ارائه میشود.
یوسف ولید مرعی , ادوارد گیبون , جوزف سیمِن ؛همه بر این باورند بعد از شهادت پیامبر خدا خانه ی علی و فاطمه سلام الله علیهم اجمعین به دستور ابابکر به واسطه ی عمر به آتش کشیده شد و برای گرفتن بیعت از حضرت علی علیه السلام به داخل خانه و ساکنین آن حمله کردند که علی رغم تنهایی حضرت علی علیه السلام موفق به اینکار نشدند.
خانم لزلی هزلتون با اشاره به این مطلب مینویسد شاید برای فاطمه(سلام الله علیها) دردناک تر از سقط پسر سومش , تنها ماندن علی توسط ابابکر بود.
ویلفرد مادِلُنگ رئیس کرسی اسلام شناسی دانشگاه آکسفورد که تنها مصاحبه تصویری اش را در سن 94 سالگی با فطرس مدیا انجام داده است ؛
مینویسد هدف از کفن و دفن مخفیانه ی فاطمه سلام الله علیها , عدم حضور ابابکر بوده است.
اَدِم هانی واکر معتقد است دها سند وجود دارد که آتش زدن خانه و حمله به فاطمه سلام الله علیها را تایید و همین امر را سبب اصلی شهادت تدریجی حضرت زهرا سلام الله علیها میداند.
لائورا وچا ولیری مینویسد عمر با صدور فرمانی شدید خالدبن ولید را مأمور کرد تا برای خارج کردن علی علیه السلام از خانه , آنجا را به آتش بکشد,حتی اگر به این داستان شاخ و برگ داده باشند ریشه ی تاریخی آن را نمیشود انکار کرد.
دکتر اسماعیل پوناوالا از دانشگاه یو سی ال ای آمریکا مینویسد ,گرچه حوادث آن زمان مشخص نیست ولی به نظر میرسد که علی علیه السلام و یارانش در خانه بودند که ابوبکر عمر را مأمور کرد با گروهی مسلح خانه را محاصره کرده و تهدید به آتش کشیدن بکند , و در آخر اقدامات خشونت آمیزی علیه فاطمه سلام الله علیها انجام دادند.
به گفته ی میکائیل پتروسکی آنقدر ضربه های شلاق بر بدن فاطمه سلام الله علیها زیاد بود که او را مانند افراد مبتلا به بیماری نکروز (بیماری که باعث از کار افتادن و مرگ بافتهای بدن میشود) کرده بود.
جالب است بدانید دانشنامه ی بریتانیکا که در زمره ی دانشنامه های قدیمی ترین و معتبر ترین دانشنامه های انگلیسی زبان محسوب میشود چنین آورده است : خشم زهرا سلام الله علیها به ابابکر تا آخرین لحظه ی عمرش ادامه داشت.
به گفته ی دنیس صوفی روایت طبری از گفته ی ابوبکر در بستر مرگ : -کاش خانه ی فاطمه سلام الله علیها را اگر هم به قصد جنگ بسته بودم به زور نگشوده بودم - به این معنا است که خانه ی حضرت زهرا سلام الله علیها به زور باز شده است ؛ وی می افزاید :احادیث شیعی که بر دخیل بودن فاطمه سلام الله علیها در رویدادهای پس از فقدان پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم دلالت دارند ,با وجود جانب دارانه بودنشان حاوی حقیقت هستند ؛به این دلیل که اهل سنت نتوانسته اند به طور کامل آنچه را که به وضوح برای بازسازی تاریخشان زیان آور بود محو کنند؛
این مسأله که فاطمه سلام الله علیها با ابابکر بر سر غصب خلافت و اموال پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم دعوا داشته است ,اینکه فاطمه سلام الله علیها او را هیچگاه به خاطر کار هایش نبخشید و اینکه شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها برای مدت کمی مخفی نگاه داشته شد.
به مناسبت سالروز شهادت بی بی دو عالم , حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها دسته عزاداری و سوگواری با
ادامه خبر...هم زمان با ايام سوگواری سالار شهيدان ابا عبدالله الحسين عليه السلام ، مجلس عزاداری با حضور عاشقان
ادامه خبر...برای دیدن تصویر در اندازه بزرگتر بر روی آن کلیک کنید
کتاب گرانسنگ منتخب التواريخ، تألیف محمد
ولادت با سعادت حضرت زینب (سلام الله علیها) در روز پنجم جمادی الاول سال پنجم هـ.ق ولادت با...
وقوع جنگ موته در ششم جمادی الاول سال 8 هـ .ق. جنگ موته به وقوع پیوست. علت وقوع...
وقوع جنگ جمل روز دهم جمادیالاول سال 36 هـ .ق جنگ جمل روی داد كه نتیجه آن پیروزی...
شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بنا بر نقل پارهای از روایات، شهادت حضرت فاطمه زهرا(سلام الله...
١ ـ ولادت با سعادت حضرت امام زین العابدین (علیه السلام)٢ ـ درگذشت ولید بن عبدالملك مروان1ـ...
وفات محمد بن عثمان سمری، دومین نایب خاص امام عصر(علیه السلام) در بیست و نهم جمادیالاول سال 305...
|