تعدادی از بزرگان اهل سنت همین قضیه را در حدیث قرطاس نقل کرده اند که آیا این نسبت هذیان دادن به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم با عصمت ایشان منافات دارد یا نه؟ایشان گفته اند که منافات دارد.
من جمله آنها ابن حجر عسقلانی متوفی 850 بوده است میگوید حُجر یعنی هذیان و مراد سخنی است که از مریض سر میزند هیچ نظم و نظامی ندارد و کسی به این سخنان اعتنا نمی کند و همچنین چیزی ازپیامبر صادر شود این محال است چون پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم عصمت دارند چه در بیماری و چه در صحت.
من از بزرگان اهل سنت تقاضا دارم یک مقداری دقت کنند.این سخن ابن حجر عسقلانی است که از بزرگان اهل سنت است هم رجالی است هم فقیه است
میگوید پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم در صحت و بیماری عصمت دارند و هذیان نمیگوید چون : وَمَا يَنْطِقُ عَنِ الْهَوَىٰ ﴿٣﴾إِنْ هُوَ إِلَّا وَحْيٌ يُوحَىٰ ﴿٤﴾سوره ی نجم.
در کتاب فتح الباری جلد هشت باتعلیقات آقای بن باز مفتی اعظم سابق عربستان ,در صفحه ی 133 این تعبیر را عزیزان دقت کنند که همین مطلب را نقل میکند و اضافه میکند که پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند من در غضب و رضا جز حق از دهانم خارج نمیشود.
به مناسبت سالروز شهادت بی بی دو عالم , حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها دسته عزاداری و سوگواری با
ادامه خبر...هم زمان با ايام سوگواری سالار شهيدان ابا عبدالله الحسين عليه السلام ، مجلس عزاداری با حضور عاشقان
ادامه خبر...
|
![]() |